Free Porn
1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet
zaterdag 13 juli 2024

Eerste speeldag Premier League prooi voor Peter Wright

Must Read

Gisteren werd de eerste speeldag van de Premier League of Darts gespeeld in Cardiff. Het was de eerste keer dat er volgens het nieuwe knock-out systeem werd gedart. In de hoofdstad van Wales was Wright uiteindelijk te sterk voor de thuisspelende Jonny Clayton. Het werd 6-1 in de finale.

 Er wordt dit seizoen dus gespeeld volgens een knock-out systeem. De acht deelnemers van de Premier League spelen eerst een ‘kwartfinale’. Alle wedstrijden zijn een best-of 11 format. Als je in de halve blijft steken krijg je twee punten voor het klassement, de verliezend finalist krijgt er drie, en de winnaar 5. Wright kreeg ook nog 12.000 euro aan prijzengeld voor de winst.

Van Gerwen verliest van Anderson

Micheal van Gerwen, de enige Nederlandse deelnemer, moest in de kwartfinale uitkomen tegen de Schot Gary Anderson. Anderson – die op het WK tot de halve finale kwam – was met 6-4 te sterk voor de Groene Sloopkogel uit Vlijmen. Hoewel Van Gerwen qua gemiddelden 5 punter hoger scoorde dan Anderson, liet hij het op de beslissende momenten afweten. Door dubbels te missen gaf hij Anderson de kans om te breaken, en dat deed de Schot dan ook. Van Gerwen brak een keer terug, maar het was niet genoeg om in de wedstrijd te blijven.

In de halve finale verloor Anderson van Wright in een Schots onderonsje. De andere finale was tussen Clayton en Wade. Wade had verrassend gewonnen van Micheal Smith. Clayton was voor het uitzinnige publiek te sterk voor Wade maar kon in de finale niks klaarspelen. Peter Wright was met 6-1 veel te sterk voor de Welshman. 

Het leverde dus vijf punten op voor Wright. De vier spelers die na 17 speelrondes het meeste punten hebben, nemen het in de play-offs wederom tegen elkaar op. Er wordt dan bepaald wie er met de prestigieuze titel vandoor gaat. 

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
Latest News

PROFIEL | Patrick Roest: schaatsprijzenpakken, zijn achtergrond en zijn privéleven

Patrick Roest is geboren op 7 december in 1995 in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk. Deze langebaanschaatser traint al vanaf zijn...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img