Free Porn
1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet
zaterdag 13 juli 2024

Acht matchdarts niet genoeg voor Van Barneveld

Must Read

Het is Raymond van Barneveld niet gelukt om door te stoten tot de vierde ronde van de UK Open. Van Barneveld stroomde in in de derde ronde maar verloor zijn eerste wedstrijd dus gelijk. De man uit Den Haag kreeg wel 8(!) matchdarts, maar liet het afweten op de belangrijke momenten. William Borland ging er met de winst van door: 5-6.

De derde ronde was een best of 11 en ging gelijk op, en dat is in dit geval niet per se een goed teken. De beslissende leg bestond voornamelijk uit het missen van belangrijke pijlen, want ook de Schot kon er wat van. Hij miste zeven matchdarts, eentje minder dan Van Barneveld dus. Uiteindelijk vloog de dubbel vier er in, waardoor Borland verder mag naar de vierde ronde. 

Borland vooral bekend van 9-darter

William Borland is voor de dartskenner vooral bekend van het gooien van een 9-darter op het WK van vorig jaar. Hij deed dat namelijk in de beslissende leg van zijn eerste ronde wedstrijd. Er was tot dat moment nog nooit iemand geweest die in de laatste leg van de wedstrijd een 9-darter gooide. Het was ook nog eens het debuut van Borland op een WK. Een mooi verhaal dus.

In de vierde ronde van de UK Open stromen de toppers in, zo ook Micheal van Gerwen, die gisteren nog de vierde ronde van de Premier League op zijn naam schreef. Naast van Gerwen komen er nog negen andere Nederlanders in actie later vanavond. Op zaterdag worden de vijfde en zesde ronde gespeeld. Zondag volgen dan de kwartfinale, halve finale en de eindstrijd. 

Van Barneveld had op een ander punt van zijn leven wel het nodige geluk. Hij maakte vorige week op Instagram namelijk bekend dat hij opnieuw is getrouwd. 

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
Latest News

PROFIEL | Patrick Roest: schaatsprijzenpakken, zijn achtergrond en zijn privéleven

Patrick Roest is geboren op 7 december in 1995 in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk. Deze langebaanschaatser traint al vanaf zijn...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img